Partners

Brouwerij Omer Vander Ghinste

Brouwerij Omer Vander Ghinste is een familiale brouwerij die kwaliteitsbieren brouwt volgens authentieke recepten, op traditionele wijze maar met toepassing van de modernste technieken. 

Bij Let's Repeat kun je terecht voor het huren van de orginele herbruikbare bekers voor OMER., Tripel LeFort en Ypra


Brouwerij De Brabandere

Brouwerij De Brabandere kan terugblikken op een rijke geschiedenis, maar kijkt met evenveel vertrouwen naar de toekomst, en dat op een duurzame manier! We zijn dan ook trots dat wij herbruikbare bekers mogen leveren in samenwerking met deze brouwerij!


Stad Torhout

Het Lokaal Bestuur Torhout en Let's Repeat hebben een raamovereenkomst afgesloten waarop niet alleen het lokaal bestuur zelf beroep kan doen, maar ook alle verenigingen en handelaars die gevestigd zijn op grondgebied Torhout, en er een evenement organiseren. 


Gemeente Beernem

Als partner van Gemeente Beernem voorzien wij de nodige herbruikbare bekers voor de evenementen die worden georganiseerd door het gemeentebestuur, maar ook voor alle verenigingen of organisaties die publieke evenementen organiseren in Beernem.


Levensloop

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die:

  • een stad of gemeente samenbrengt tegen kanker;
  • Vechters – mensen met of na kanker – viert en in de bloemetjes zet;
  • geld inzamelt via fondsenwervingsactiviteiten en/of een evenement.

Vrijwilligers over heel het land zetten het hele jaar door verschillende acties op touw, van kleine activiteiten tot een groot evenement van 24u, waaraan je individueel of als team aan kan deelnemen. Met dit geld financiert Stichting tegen Kanker wetenschappelijk kankeronderzoek en projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten via Levensloop Grants. 

Let's Repeat voorziet vanaf 2024 de nodige herbruikbare bekers tijdens diverse Levenslopen in gans België!