FAQ

Waarom zou ik huren in plaats van kopen?

Let's Repeat wil streven naar een duurzamere wereld, waarbij producten delen een belangrijke stap is. Hierdoor worden ze namelijk gedurende hun volledige levensduur optimaal benut. Waarom zou je zelf producten aanschaffen die je slechts enkele keren nodig hebt, terwijl ze de rest van de tijd in een doos in een donker hoekje staan?

Bovendien is het ook gewoon gemakkelijk! Je hoeft aan niets te denken, enkel tijdig doorgeven wat je nodig hebt en wanneer. Let's Repeat zorgt voor de planning, de levering én de afwas. Zo kun je je ten volle focussen de rest van de voorbereidingen. 

Is dat wel hygiënisch?

Hygiëne is onze topprioriteit! Alle producten worden zorgvuldig gereiningd na gebruik en bewaard in afgesloten boxen. Voor elke levering worden de producten nogmaals uitgebreid gecheckt zodat deze in uitmuntende staat worden geleverd, klaar voor gebruik.

Kan ik ook kleine hoeveelheden huren?

We streven ernaar om steeds een oplossing op maat te zoeken. Ben je op zoek naar kleinere hoeveelheden voor een familiefeest, een communie of een klein evenement? Geen probleem! Je kan ook voor kleinere hoeveelheden bij ons terecht. 

Neem contact op en gaan we onmiddellijk voor jou aan de slag.

Ik ben op zoek naar een specifiek product, maar kan dit niet vinden. Kunnen jullie mij helpen?

We streven ernaar om steeds een oplossing op maat te zoeken. Heb je een bepaald product in gedachten? Laat ons dan zeker iets weten! We gaan meteen op zoek naar een mogelijke oplossing.  

Is herbruikbaar materiaal gebruiken niet omslachtig?

Zeker niet! Wij zorgen voor de tijdige levering van de gevraagde producten en de cateraar kan gewoon aan de slag zoals anders. 

Het enige wat je als organisator eventueel bijkomend kan doen is zorgen voor een waarborgsysteem om te vermijden dat er producten verdwijnen.

Zou je graag wat hulp krijgen om zo'n waarborgsysteem uit te werken? We geven je graag enkele tips of nemen zelfs de volledige uitrol op ons. 

Wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven?

Hoe vlugger je dit doorgeeft hoe beter. Zo ben je zeker dat we de nodige materialen nog ter beschikking hebben op de gewenste datum.

Ben je wat aan de late kant? Neem dan zeker toch eens contact op. Wie weet is er nog voldoende voorraad op het moment dat je dit nodig hebt.

Is het verplicht om herbruikbaar bestek te gebruiken?

Het is niet toegelaten om echt bestek te gebruiken om te eten uit de borden van Let's Repeat. Dit om krassen en beschadiging te voorkomen. Je kunt uiteraard wel steeds herbruikbaar bestek huren zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.